Concurs fotografia Instagram Fira Herbes Remeieres i Productes Artesans 2022

1- Objectius

• Aquest concurs consisteix a publicar fotografies i vídeos sobre les herbes remeieres de Vilanova de Sau i entorns amb l’etiqueta #firaherbes a través d’Instagram.
• Les fotografies del concurs hauran de reflectir les flors i plantes boscanes de l’Espai Natural Guilleries-Savassona tan en el marc de la fira com en l’entorn natural
• El fet de posar l’etiqueta del concurs implica l’acceptació de les condicions i requisits d’aquestes bases.

 

2- Condicions de participació

• Poden participar-hi tots els perfils que representin persones físiques sense límit d’edat. Queden exclosos els perfils corporatius de comerços, entitats i aquells que no es relacionin amb una persona física.
• En el cas dels participants menors d’edat, la participació implica que tenen el consentiment dels pares o tutors legals, els quals esdevenen responsables legals de les publicacions.
• Els participants es fan responsables davant de tercers d’haver obtingut els drets d’imatge de tot el que s’ha fotografiat i filmat amb total indemnitat per part de l’Organització de l’Ajuntament de Vilanova de Sau.
• La publicació d’imatges en el concurs no pot infringir els drets de reproducció ni cap altre dret de tercers.
• Només entraran al concurs aquelles fotografies i vídeos publicats amb l’etiqueta #firaherbes durant el període de vigència del concurs.
• Per participar en el concurs s’haurà de tenir un compte a Instagram amb perfil públic i seguir a @firaherbes
• Les fotografies i vídeos que optin al concurs es podran veure a la web www.firaherbesvilanovadesau.cat i xarxes socials @firaherbes
• La participació en aquest concurs implica l’acceptació d’aquestes bases i no complir-les significarà la desqualificació immediata.
• L’Organització es reserva el dret de refusar la participació de les fotografies que no compleixin els requisits de les bases.

 

3- Durada del concurs

Les fotografies s’hauran de publicar a través de la xarxa social d’Instagram des del dia 27 de maig i fins el 8 de juny ambdós inclosos

 

4- Forma de participació

• Fer la fotografia i/o vídeo dins el període establert.
• Posar un títol a la fotografia i/o vídeo, preferiblement que identifiqui el lloc i el nom de la flor, planta, ram i/o acció
• Etiquetar la fotografia amb #firaherbes, sens perjudici d’altres etiquetes que l’autor vulgui incloure-hi.
• Publicar la fotografia a Instagram mitjançant el perfil personal públic.
• Ser seguidor del perfil @firaherbes

 

5- Característiques de les fotografies i vídeos

L’enviament de la fotografia implica la confirmació que cada imatge:
• Ha estat feta a l’Espai Natural Guilleries – Savassona
• Ha estat feta pel participant i l’obra és seva
• No conté cap contingut ni material obscè, violent o difamatori.

 

6- Categories, Premis

S’estableixen una única categoria de votació popular

Rebrà el premi d’aquesta categoria aquella fotografia/vídeo que dins el període establert hagi rebut més “m’agrada” a Instagram.
Premi: Un àpat per a dues persones a un dels establiments de restauració del municipi

 

7- Veredicte i comunicació als premiats

El divendres dia 10 de juny, el jurat farà públic el seu veredicte, se n’informarà els guanyadors i es donarà a conèixer a les xarxes socials: Facebook, Twitter i Instagram.
Els guanyadors hauran de passar a recollir el seu premi per l’Ajuntament en el seu horari d’atenció al públic.

 

8- Propietat intel•lectual i industrial

Els participants cedeixen explícitament a l’Ajuntament de Vilanova de Sau amb caràcter exclusiu i sense limitació temporal ni territorial els drets d’explotació de la propietat intel•lectual de les fotografies presentades.
Aquests drets inclouen, en particular, el dret de reproducció total o parcial, permanent o provisional, per qualsevol mitjà i en qualsevol forma; el dret de distribució, el dret de transformació i l’adaptació o qualsevol altra modificació, i el dret de comunicació pública en tot tipus de formats i suports presents i futurs, tant gràfics com audiovisuals i multimèdia, pel mitjà i el canal que es considerin més convenients, incloses les plataformes en línia, webs corporatius i entorn 2.0.
En conseqüència l’Ajuntament de Vilanova de Sau podrà utilitzar i cedir, en tot o en part, a favor de la persona física o jurídica que cregui convenient i sense cap limitació, els drets de propietat intel•lectual adquirits, sense cap dret per part dels participants de percebre cap compensació addicional.

30è CONCURS DE RAMS DE FLORS BOSCANES

Des de l’any 1992, cada 1r diumenge de juny es celebra la Fira d’Herbes Remeieres i Productes Artesans de Vilanova de Sau. En el marc d’aquest data assenyalada es convoca el Concurs de Rams de Flors Boscanes.
Al concurs poden participar els veïns i veïnes de Vilanova de Sau, o els visitants que s’acreditin a l’Organització de la Fira, el mateix dia de la celebració (consultar el programa corresponent)

BASES DEL CONCURS

1. Només hi ha una categoria de concursants. Poden participar totes les persones majors d’edat, i els menors representants per un adult responsable.
2. Els membres de Jurat el composen. La direcció Tècnica de la Fira (Herbolari de Sau), l’Alcalde/desa de Vilanova de Sau (o persona delegada), el Convidat d’Honor de la Fira (si aquell any s’escau), i dues persones escollides a l’atzar sense relació amb cap dels participants al concurs (tres si no hi ha Convidat d’Honor).
3. Els membres del jurat no poden participar en el concurs.
4. Cada concursant pot presentar només un ram.
5. Cada ram a d’estar fet, com a mínim, per tres tipus diferents de flor fresca representatives de l’Espai natural de les Guilleries-Savassona.
6. Seran eliminats del concurs els rams amb plantes amb perill d’extinció, plantes protegides o que cal conservar, plantes cultivades, o flora introduïda a la zona.
Cal informar-se convenientment (algunes de les flors i plantes protegides o a considerar són: falgueres com Pellaea calomelanos, que només viu en dos hàbitats en tota Europa, els arbres de Prunus lusitanica, les flors de Melampyrum catalaunicum, espècies com Allium pyrenaicum, Cardamine amara subsp. Olotensis, la Saxifraga vayredana, o el marcòlic vermell o lliri morat (Lilium martagon), entre d’altres).
7. El veredicte del jurat és inapel·lable.

PREMIS:

• Premi al Ram més ben treballat
• Premi al Ram amb més varietats de flors
• Premi especial pel Ram amb el nom de les flors
• Obsequi per a tots els participants.

RECEPCIÓ DELS RAMS, DE 10 A 13 h

LLIURAMENT DE PREMIS, DE 13 A 13:30 h

EXPOSICIÓ DE RAMS FINS EL TANCAMENT DE LA FIRA

Aquesta web utilitza cookies per al seu correcte funcionament. Al clicar Acceptar, acceptes l´ús d´aquesta tecnologia i processament de dades per aquests proposits.    Més informació
Privacidad